Ponyridning og ridning på islandsk hest

Plager dit barn dig om at få lov til at ride, så har du mulighed for hos os i Gyrstinge – på en uforpligtende måde –  at afprøve, om ridning er noget for dit barn.

I bestemmer selv tempoet.
Lej en træk pony – tag evt. madpakke med og få en god og dejlig oplevelse i naturen sammen.

Rutinerede børn har mulighed for selv at ride på ridebane. 

Alle voksne med børn med og uden  kendskab til ponyer, kan få en god oplevelse   i området ved Gyrstinge Sø. Der er mulighed for undervisning og ridning på bane.

Forældre og børn vil få hjælp og vejledning i håndtering af ponyer efter behov.
Barnet vil samtidigt få lært at omgås dyr herunder pleje og omsorg, samt blive lært i den grundliggende ridning. Ridning er i øvrigt med til at styrke motorikken og balance evnen.

Mit mål er at give familier med børn en god oplevelse sammen med ponyerne, samt skabe tryghed og tillid mellem ponyerne og børnene, der stille og roligt udvikler sig til små dygtige ryttere.

Husk en cykel- eller ridehjelm, eventuelt myggebalsam samt lidt proviant og drikkelse til dit barn.
jeg oplever ofte, at mindre børn bliver sultne eller tørstige undervejs.

Åbningstider:

i weekender, helligdage og skoleferier efter aftale

Børn fra 6 år forventes gerne at komme en halv time før til klargøring af ponyen.

Målgruppe:

Børn   i alderen 4 – 14 år til shetlandsponyerne max vægt 55 kg.

  Ridning på shetlandspony:

Leje af pony til træk tur med voksen eller selvstændig ridning

Pris kr. 150,00

Evt. leje af trækker/ undervisning

Pris kr. 100,00

 

 Ridning på islandsk hest:

Til ridning på islandske heste er målgruppen rutineret  børn og unge fra 10 år til og med 17 år max vægt 86 kg. med ridning på bane.

Kr. 250 pr. time.

Tilmelding nødvendigt pr. gang.

Part tilbydes unge og voksne til islandsk hest til ridning på bane for ridevant rytter fra 10 – 100 år max 86 kg, . Undervisning  indgår. Mulighed for ridning i terrænnet og skovture.

Pris Kr. 150,00 pr. uge  med mulighed for 1-2 gange ridning ved forud månedlig betaling efter antal søndage.

Du kan blive part rytter   Se under part.  – 2 ledige pladser -.

For at være sikker på at jeres henvendelse bliver optaget i tide er det bedst at kontakte os med SMS eller telefonisk på mobil. 23 24 74 25.

 

13 svar til Ponyridning og ridning på islandsk hest

 1. Julie skriver:

  Hejsa jeg har datter på 3 år og en søn på 7 som godt kunne tænke sog og kommer og prøve og ridde? Hvad dag kan man komme☺️

  Hilsen julie

 2. Ann skriver:

  Er det muligt at prøve at ride en times tid på islænder for mor og 2 børn på 13 og 16 en times tid – vi er uøvede – idag?, i givet fald hvad er prisen?, Vh Ann

 3. Berit Coombs skriver:

  Hej, Mit navn er Berit, vi bor i Holland. Min mor fejrer 80 års fds i Ringsted på Sørup Herregård fra d 16/10 til d 17/10. Den 17/10 kunne vi godt tænke os at leje tre af jeres islandske ponyer evt til en ridetur i jeres egn eller en ridetime. Det er mine to piger på 14 og 15 år samt deres kusine fra Kbh. på 16 som gerne vil ride. Niveauet er lettere øvet – alle gangarter. Er det mon noget vi kunne finde ud af? Gerne ca kl 12 kl den 17/10. Jeg hører meget gerne fra Jer. På forhånd tak.
  Med venlig hilsen
  Berit (PS jeg har også sendt en sms)

 4. Mette Milling skriver:

  Hej.
  Jeg vil høre, om man kunne få arrangeret, i en hverdag (gerne torsdag), at komme og besøge jer og leje 1-2 heste.
  Vi er en lille specialklasse fra Hotherskolen i Hårlev, med pt 5 elever (alle piger), som er fuldstændigt pjattet med heste.
  Deres forældre har desværre ikke mulighed eller overskud til, at give deres barn den oplevelse, at komme ud og sidde på hesteryg, så vi ville elske at give pigerne den mulighed. Jeg fik anbefalet stedet hos jer og efter at have læst jeres hjemmeside, tror jeg det vil matche vores pigers behov og ønsker rigtig godt.

  Vi ser frem til at høre fra jer, mange hilsner fra Mette Milling

 5. Eva Hesse skriver:

  Hej, er det muligt at leje en islænder til en enkelt ridetur i naturen den 22. november midt på dagen (hvis det ikke står ned i stænger). Jeg er rutineret rytter og vant til islændere (lejer normalt hos Krathusgård i Charlottenlund). Jeg har et arrangement på Sørup Herregård om aftenen og tænkte, at det kunne være dejligt med en ridetur, inden det går løs. Jeg strigler og sadler gerne selv op. Bedste hilsner, Eva

  • Ann skriver:

   Som jeg ser det er det en hverdag. DVS at det først kan bliver tidligst kl. 1615. Hvis det har interesse så send en sms på tlf. 23247425

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *